lauantai 21. heinäkuuta 2012

"Tässä lukee raskaana!"

Eli tilanne on tämä. Olen 23- vuotta, työskennellyt nykyisessä työssäni sosiaalialalla 4 vuotta, asumme kihlattuni Veen kanssa melko pienessä kerrostaloasunnossa kahden koiramme kanssa. Rakastamme  (rakastimme) molemmat matkustelua, viiniä, ravintoloissa syömistä, extempore hemmottelu- viikonloppulomia, juhlimista, pitkään nukkumista ja vaatteita. Ihana mieheni kosi minua Italian Milanossa 6.7.2012  ja vastasin tietenkin myöntävästi. Häitä ajattelimme juhlia heinäkuussa 2014! Aloin innoissani suunnittelemaan kihlajaisjuhlia, hääpukuani ja suunnittelemaan ystävieni kanssa kuntoilu-ohjelmia salille, että olemme kaikki toivotussa kunnossa kahden vuoden päästä. Loppu lomamatkalla en  muusta puhunutkaan ja aloin käydä jo Veen hermoille.
Huomasin pian että kuukautiseni olivat myöhässä ja tein raskaustestin. Joka oli negatiivinen. Ajattelin kuukautisten myöhästymisen johtuvan siitä, että pelkäsin niin paljon Saksan autobaanoilla ajoa, jota teimme matkamme aikana paljon, että se aiheutti minulle ylimääräistä stressiä? Loppu reissun vain odottelin niiden alkavan, mutta ei.
Kotiin palattuamme juoksin heti vessaan ja tein raskaustestin, jonka tiesin olevan negatiivinen, mutta halusin varmistaa.
3 minuuttia kulunut. Kihlattuni käveli vessaan ja tuijotti minun kauhistunutta ilmettä.
"Tässä lukee raskaana" oli ainoa mitä sain sanottua. Kihlattuni nappasi testin kädestäni ja juoksi keittiöön tarkistamaan ohjeista vielä, että olimme tulkinneet sen oikein.
Molemmat tuijottivat toisiaan kauhistuneena, järkyttyneinä, psykopaattisesti nauraen ja itkien samaan aikaan. Myös koirat ulvoivat vieressä koska eivät ymmärtäneet mistä tälläisessä reaktioissa oli kyse?
En ole koskaan ollut niin peloissani kuin tuona hetkenä, mutten myöskään koskaan niin onnellinen kuin tuona päivänä.
Teimme vielä uuden testin, joka oli myös postiivinen. Nyt olimme varmoja, meistä tulee vanhempia!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti