maanantai 25. helmikuuta 2013

Baby Shower!

Itse innokkaana juhlienjärjestänä sain tänään itse olla parrasvaloissa, sillä ihanat ystäväni järjestivät minulle yllätysvauvakutsut!
Jenkki tyyliin kutsuilla herkuteltiin, jaettiin vinkkejä vauvan hoitoon ja raskauteen liittyen, sekä annettiin vauva-arkea helpottavia ihania lahjoja. Usein myös tälläisillä kutsuilla leikitään jotain leikkejä, mutta minun juhlissa keskityimme pääasiassa herkutteluun ja jutteluun, mikä oli ihanaa!

Pöydän takana herkkuja odottelee jo yksi pienenmpi juhlija

Lahjaksi sain vauvan ammeen "punkan" joka oli täynnä kaikkea hyödyllistä tavaraa. Ilmankos muutama viikko sitten kotona kiellettiin ostamasta vielä kovin paljoa vauvalle tarvikkeita ;)

Lahjojen kimpussa!

Kummipojat poseeraamassa kameralle. Kumpikin omalla tavallaan :)


"Vauvalle hammasharja"

Aivan mahtavan illan olivat kaverit järjestäneet! Nyt on tarvikkeita ja vinkkejä vauvan hoitoon, mutta ennen kaikkea monta käsiparia auttamaan tarvittaessa ja väsymättömiä korvapareja kuuntelemaan kun näin on tarvis. Ystävät ovat kaikki kaikessa <3


Laitetaan vielä vauvamaha kuva tuolta viikolta. Kutsuista kuitenkin on nyt kuukausi aikaa, mutta olen hieman hidas päivitteleen tänne blogiin elämääni. Yritän taas kerran parantaa tapani! :)

Rv 32


2 kommenttia: