sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Smooth lock?

Olen tunnollisesti käyttänyt edelliset 5 kuukautta Lanzan Healing ColorCare hiustenhoito sarjaa, joka on sopinut täydellisesti mahdottomalle luonnonkiharalle tukalleni, jonka pahoinpitelen päivittäin suoristamalla, kihartamalla ja tuuhentamalla sen. Viime kampaaja käynnillä, kampaajani ehdotti että nyt olisi aika vaihtaa hetkeksi merkkiä. Joten ostin testaukseen Redkenin smooth lock shampoon, hoitoaineen ja tehostenaamion Stockmannilta. Toivon että nämä hoitavat hankalaa tukkaani kosteuttamalla ja silottamalla hyvin kuten purkkien kertomus lupaa, kuitenkaan ilman että se roikkuu päätäni myöten suikaleilla!


Tuotteiden hinta on päätä huimaava, mutta toivottavasti sen arvoinen (shampoo 29.30, hoitoaine 30,80, tehonaamio 38,30). Pesen pääni nyt Redkenin tuotteilla kuukauden ajan ja kerron sitten mitä on tapahtunut, vai tapahtuiko mitään? :)

3 kommenttia:

  1. Harvoin itse raaskin ostaa mitään hirmu kalliita tuotteita, mutta hiusten kohdalla (etenkin hankalan luonnonkiharan) tulos on yleensä joka pennin arvoinen. Mitä lämpösuojaa käytät ennen rautaa/fööniä/kiharrinta? Musta ne tekee hiuskista tosi nopeasti likaisen tuntuiset ja haluisin löytää jonkun hyvän, suosituksia? Oletko muuten kokenut - kuten valtaosa kai kokee - että raskausaikana hiukset rasvoittuu vähemmmän ja kasvaa nopeammin jne.? :)

    VastaaPoista
  2. Hei taas :) Itse käytän kosteisiin hiuksiin jätettävää Lanzan healing colorcare trauma treatmen hoitoainetta. Pieni määrä sitä riittää ja se suojaa lämmöltä sekä silottaa luonnonkiharaa tukkaa. En käytä muuta esim kuiviin hiuksiin suihkutettavaa ainetta, koska olen kokenut aina saman kuin sinä, että hiukseni tuntuvat "rasvaisilta" ja lättäniltä nopeasti niiden käytön jälkeen. Ehkä en vain ole itsekkään löytänyt sitä oikeaa? ;) Kampaajani ainakin on kehunut hiuksieni tulleen parempikuntoiseksi kun olen käyttänyt tuota Lanzan kyseistä ainetta. Vielä en ole huomannut kovin suurta muutosta hiuksissani raskauden myötä, mutta eiköhän sekin tule pian tapahtumaan :D

    VastaaPoista
  3. Ourait, pitääpä itsekin testata! Mä en ole myöskään huomannut et hiukset rasvoittuisi hitaammin tai olisi muuten paremmassa kuosissa, tosin voi myös johtua siitä, että tulee käsiteltyä niitä aivan liikaa. Sitten kateellisena kuuntelen kuinka monet hehkuttaa ihania uusia hiuksiaan. :D Mutta pistänpäs testiin tuon hoitoaineen, kiitti vinkistä! =)

    VastaaPoista