lauantai 3. marraskuuta 2012

And soon we'll be three...



Se on poika! Me malttamattomat emme jaksaneet odottaa, vaan otimme selville rakenneultrassa kumpi tulee. Vee oli jo ehdottomasti sitä mieltä, että poika näyttää nyt jo ilmiselvästi isältään. :D Itse en kyllä yhtäläisyyttä osaa nähdä. Juuri ja juuri erotan kasvonpiirteet yllä olevasta kuvasta. Mutta kyllä, molemmat näyttävät ihmiseltä. Toinen enemmän ja toinen vähemmän... :D

3 kommenttia:

  1. Onnittelut pikkupojusta! Meille saapuu todennäköisesti maaliskuussa esikoistyttö. =) Samanmoisia jännittäviä, mukavia aikoja elelemme. Voiko lukijaksesi liittyä jostain, en äkkiseltään löytänyt sellaista kohtaa? Saanko linkittää omaan blogiini?

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos kommentista! :) Paljon onnea tulevan pikkuprinsessan johdosta :) Jännittävää aikaa todellakin. Vihdoinkin alkaa löytymään energiaa muuhunkin kuin pahoinvoimiseen ja saa päivä päivältä seurata miten maha on alkanut ainakin minulla kasvaa kovaa vauhtia. Hyvä kun huomasit tuon että minulla ei ollut lukijaksi liittymis painiketta ollenkaan, nyt pitäisi löytyä blogin oikeasta yläkulmasta. Aikamoista opettelua näin alkuun tämä blogin kirjoittelu, mutta eiköhän se tästä :D Tottakai saat linkittää jos tahdot! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Opettelua täälläkin, bloggailuun, vauva-ajatukseen, ja moneen muuhun. Liityin ja linkitin, ollanpas kuulolla! =) Rentouttavaa viikonloppua!

    VastaaPoista