keskiviikko 8. elokuuta 2012

Elämä voittaa!

Huh! Kuin taikaiskusta olo on paljon parempi kuin viimeisenä kahtena viikkona. Vielä toissapäivänä en päässyt sängystä ylös. Mikään ei pysynyt sisällä ja kahden viikon aikana ruokavalioni sisälsi ainoastaan viinirypäleitä ja muroja. Kokeilin pahoinvoinnin tuskissani myös Sea band- pahoinvointi rannekkeita. Omakohtaisesti en kokenut rannekkeista olevan hyötyä. En oksentanut niitä käytettäessä, mutta se teki olostani vielä tukalampaa. Uskon että rannekkeet toimivat joillakin henkilöillä paremmin, kuin toisilla ja olen kuullut muutamalta ystävältäni, että niistä oli heille hyötyä. Joten suosittelen ainakin kokeilemaan, jos muut keinot alkavat loppua. Hintaa rannekkeelle on hieman alle 15 euroa ja sitä saa apteekeista ja luontaistuotekaupoista. Apteekeissa eivät välttämättä ole hyllyissä esillä, joten kannataa kysyä henkilökunnalta. Mutta ihanaa olla taas elävien kirjoissa ja syödä hieman monipuolisemmin. Ehdin jo pelätä, että tätäkö seuraavat kuukaudet tulevat olemaan.



 Tässä vähän infoa Sea band- rannekeesta, jos joku ei noista ole vielä kuullut:

 SEA BAND Pahoinvointirannekkeet ovat kliinisesti tutkitut ja niiden tiedetään auttavan raskaus- ja matkapahoinvointiin sekä näiden oireiden hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Niitä voidaan käyttää myös muissa tilanteissa kun pahoinvointia esiintyy, esimerkiksi nukutuksen tai kemoterapian eli solusalpaajahoidon jälkeisessä pahoinvoinnissa.
SEA BAND Pahoinvointiranneke on kudottu, elastinen ranneke, jonka vaikutus perustuu Nei Kuan - akupisteitä aktivoiviin nastoihin. Koska tuote on lääkevapaa, ei sen käytöstä aiheudu lääkkeille tyypillisiä sivuvaikutuksia. Pahoinvointi rannekkeita voikin käyttää aina kun pahoinvoinnin tunnetta esiintyy. Tuote soveltuu sekä lapsille, aikuisille että raskaana oleville. Rannekkeita on saatavilla sekä lasten että aikuisten koot.


Kodin paraspaikka tällä hetkellä! Ikkunat auki ja mukava sikiö asento.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti